Hirdetés

Elégedettségi
Garancia

Új csomagolás

Hirdetés

Lucfenyő kenőcs

 

RENDELJE-MEG-MOST

 

Keresés

Milyen problémák esetén ajánlott a lucfenyő kenőcs használata?

A lucfenyő kenőcsöt a következőkre lehet használni:

A kenőcs az egész testen használható. A kenőcs naponta többször is felvihető a bőrre vékony rétegben. Felvitel után azt könnyedén be kell dörzsölni a bőrbe. Ajánljuk, hogy a testrészeket a kenőcs felvitele előtt meleg vízzel mossa meg, mert a kenőcs tiszta bőrön hatékonyabb. A lucfenyő kenőcs jobb hatékonyságára a bekent helyet göngyölje be kötéssel és polivinil fóliával.

 

Reuma

reumaA reumatizmus kifejezés a »rheumatismus«latin szóból ered, ami püffedést, duzzadást, gyulladást jelent. A reumatizmust az emberek gyakran sajátos módon magyarázzák. Gyakran ezek csak tévképzetek, amik szerint állítólag a reumatikus problémák, betegségek ellen nincs hatékony kezelés vagy gyógyszer, hanem csak a nehézségek enyhítése lehetséges, ami viszont egy téves hiedelem.

Gyakori téveszme, hogy a reuma az idősek problémája. Habár igaz az, hogy a reumatikus megbetegedések többségét a 40 év körüli embereknél állapítják meg, azonban a gyermekek és a fiatalabbak felnőttek is szenvednek ebben a betegségben.

A reumatikus betegségek 20 százaléka gyulladásos, de leggyakoribb formája a reumatiod artritisz. A reumatoid artritisz egy krónikus betegség, autoimmun természetű, amely elsősorban a csuklókat támadja. A betegség kezdetén fájdalmas és duzzadt a csukló, a talpak, valamint a könyök. A gyulladás kiterjedhet a térdre, csípőre és a bokákra, ritkább esetekben pedig a gerinc nyaki részére is.

A betegség kialakulásának okai még nem teljesen ismertek. A betegség veszélyezteti a csuklókat, az izomzatot, a csontokat és a mozgási szervrendszer többi részét. A betegek pszichikai és fizikai betegségekben, súlyos fáradtságban, korlátozott mozgóképességben és rokkantságban szenvednek (izomzati-csuklós sérülések).

...MI SEGÍTHET?

Ez egy nehéz kérdés. A reuma egyszerűsített és általánosított elnevezése alatt több mint száz fajta reumatikus betegség rejtőzik, amelyek különböznek a tüneteikben és a javasolt gyógykezelés tekintetében, de majdnem mindegyiket jellemzi a fájdalom jelenléte.

... LUCFENYŐ KENŐCS!

lucfenyo-kenocs-naturOlyan személyeknek ajánljuk, akiknek már hosszabb ideje problémáik vannak csuklóikkal és izmaikkal, valamint azoknak, akiknél a probléma fizikai aktivitás esetén jelentkezik. A vásárlók tapasztalatai szerint kitűnően hat a csuklóra, a bokára, a csípőre, a talpra, a könyökre és a gerinc nyaki részére is. A lucfenyő kenőcs rendszeres használatával javulni fog a csuklók mozgékonysága. A kenőcsöt szükséges jól bedörzsölni, bemasszírozni azokon a helyeken, ahol a fájdalom jelentkezik. A lucfenyő kenőcsöt naponta kétszer – háromszor kell felvinni a problémás területre, a jobb hatékonyság végett a bekent helyet be is lehet kötni.

garancia-maxi

Amennyiben nincs megelégedve a vásárlásával, a vásárlás dátumától számított 14 napon belül visszaadjuk a vételárat.

Vajon tudta-e, hogy a lucfenyő kenőcs teljes mértékben természetes és kézzel készült termék? A fő összetevője – a lucfenyő gyanta!

 
 

 

A csuklófájdalmak leggyakrabban a következők miatt jelentkeznek:

schmerz

  • Sérülések
  • Súlyos testi erőfeszítés
  • Kényszerű, szabálytalan testtartás
  • A testi aktivitás hiánya

A csuklókban jelentkező fájdalmakat sok esetben nem veszik túl komolyan, és éppen ezért az emberek többsége ágyba kényszerül.

Magunk is tehetünk ellene

Ha a túlterheltség következtében fájdalmat érez a csuklóiban, akkor legjobb ha pihenteti azokat és kerüli a különféle erőfeszítéseket. Valamennyi csuklóval kapcsolatos problémával küszködő beteg esetében fontos, hogy csökkentsék elhízásukat és így csökkentsék a a csuklók megterhelését. Lényeges a táplálkozás is, amelynek jóval több friss gyümölcsöt és zöldségfélét kell tartalmaznia, mert ezen élelmiszerek sok olyan anyagot tartalmaznak, amelyek fontosak az egészséges csuklók számára (vitaminok, ásványi anyagok, antioxidánsok). Igen fontos a fizikai aktivitás kiegyensúlyozott, ritmikus mozdulatokkal, pl. sétálás, úszás és egyéb gyakorlatok végzése, mert ezek az aktivitások segítenek megőrizni a csuklók mozgékonyságát.

Téves a hiedelem, hogy a fájó csuklót hosszú távon is pihentetni kell, mivel ez csak tovább ronthatja a sérült csuklók állapotát. Tekintet nélkül a fájdalmakra, az izmokat meg kell erősíteni.

MELYIK KENŐCSÖT AJÁNLJUK A CSUKLÓK FÁJDALMAI ESETÉN?

lucfenyo-kenocs-naturA jobb, valós eredmények elérésének érdekében a lucfenyő kenőcsöt kell alkalmazni, amely az elnevezését a lucfenyő gyantáról kapta. A lucfenyő gyanta az összetevőinek köszönhetően enyhíti a fájdalmat, fokozza a mozgékonyságot, de ugyanakkor csökkenti a gyulladást. A lucfenyő kenőcsöt jól be kell dörzsölni, be kell masszírozni a fájdalom helyére.

A lucfenyő kenőcsnek a fájó részre való rendszeres – naponta kétszeri-háromszori – felvitelével a fájdalom gyorsabban meg fog szűnni, de a mozgékonyság is javulni fog. Ajánljuk, hogy a kenőcs felvitele előtt meleg vízzel mossa meg a fájdalmas testrészt, mert a kenőcs hatékonyabb a tiszta bőrön. A lucfenyő kenőcs jobb hatékonyságáért a bekent részt tekerje be kötéssel vagy polivinil fóliával.

 
 

 

Vállfájdalmak

vallfajdalmak

A vállpánt alapvető mozgató ereje az ún. rotátorköpeny, amely több különálló izomból áll. Ezek az izmok különböző irányokban helyezkednek el, továbbá mintegy izomsapka befedik és lehetővé teszik a vállízület mozgatását. A többi, ún. puha-szövetű struktúrák a vállpántban segítik a zavartalan és a stabil mozgást. Ezen struktúrák közé tartoznak a ízárok, a tömlő (testüreg) és az izomzat, valamint a kötőszövetek.

KLIKKELJEN – Mi segíthet?

A vállfájdalomnak számtalan oka van. Gyakran a csuklóban történtek szövődménye, de olyan fájdalmakról is szó lehet, amelyek a többi testrészből terjedtek át (pl. a nyakból, a fejből, a mellkasi vagy az abdomenális üreg szerveiből). Ezután a fájdalom a vállakból tovább terjedhet a felkar irányába.

A gyógyítás kezdetén - mielőtt a diagnózis megszületne - az esetek többségében segít a váll megterheltségének megszűntetése. Azonban a hatékony gyógyításhoz pontos diagnózisra van szükség A rotátorköpeny megsérülésénél és a vállízület oszteoartritiszénél, valamint a lefagyott váll szindrómájánál segít a tevékenység csökkentése vagy a teljes korlátozása. Ez a kar fej fölé helyezésével érhető el. Az instabil vállakkal rendelkező betegeknél veszélyes a súlyemelés, a guggoló mozgás, a kajakozás, az evezés vagy labda és más tárgyak dobálása a beteg karral. Az akromioklavikuláris csuklós megbetegedés esetén nem ajánlott a súlyemelés, a golfozás és bármi olyan tevékenység, amely esetén a beteg kar az egészséges vállak felé kerülhet.

lucfenyo kenocsMi segít? A használók tapasztalata szerint ...

A használók tapasztalatai szerint a lucfenyő kenőcs igen hatékony a fájdalmak megszüntetésében a mélyen történő hatása miatt. A kenőcs hatásával enyhíti a fájdalmat, és ugyanakkor csökkenti a gyulladást. A jobb hatékonyság érdekében a lucfenyő kenőcsöt naponta többször kell felvinni vékony rétegben a problémás területre és gyengéden be kell dörzsölni a bőrbe. A magasabb hatásfok elérése érdekében pedig a bekent részt kötéssel vagy polivinil fóliával be kell csavarni és rajta hagyni egy éjszakán keresztül.

Megrendelés céljából klikkeljen ide.

Váljon a lucfenyő kenőcs elégedett használójává. Kiváló minőségű természetes termék.

 
 

 
« ElsőElőző12KövetkezőUtolsó »

1. oldal / 2

Lucfenyő kenőcs

 

RENDELJE-MEG-MOST

 

Biztos vásárlás

paypal

 

Elégedettségi Garancia

garancia

 Legújabb cikkek

Legolvasottabb cikkek

Címkefelhő

Facebook

facebook

  • Általános gazdálkodási feltételek

  • A kézbesítés módozatai és költségei