Hirdetés

Elégedettségi
Garancia

Új csomagolás

Hirdetés

Lucfenyő kenőcs

 

RENDELJE-MEG-MOST

 

Keresés

Benőtt köröm

Eingewachsener NagelA benőtt körmök gyakori zavart jelentenek. A lábon főként a nagylábujjak veszélyeztetettek. A benőtt körmöket a szabálytalan körömvágás, a túlságosan szűk lábbeli és bizonyos gyógyszerek szedése (pl. retinoida) okozza.

A köröm a puha szövet környékén nő be, ami fájdalmat és gyulladást idéz elő, gyakran pedig bakteriális fertőzést is okozhat. Súlyosabb esetekben az irritáció miatt tágul a köröm körüli puha szövet. A helyzet még súlyosbodhat a rossz higiéniai szokások miatt.

A kéz- és lábköröm megváltozása olyan problémák előfutára lehet, amelyek több kéz-és lábujjat is befolyásolhatnak. A körömproblémák gyakran egészségügyi problémák jelei is lehetnek, vagy bizonyos vitaminok és ásványok hiányát jelenthetik.

A gyakorlatban a benőtt körmöket sokszor sebészi úton, a köröm megműtésével gyógyítják, de gyakran kiújul, a bevatkozás pedig igencsak fájdalmas!!!

Hogyan enyhítsük a benőtt körmök problémáját? Ha az általunk ajánlott kenőccsel keni a körmeit ...

Számos Finnországban elvégzett tudományos tanulmány megerősítette, hogy a lucfenyő gyantának számos gyógyító tuljadonsága van, többek között gyulladásgátló és antibakteriális hatású.

AJÁNLJUK, HOGY:

  • A testrészeket a kenőcs felvitele előtt meleg vízzel mossa meg és
  • Jól szárítsa meg, mert a kenőcs hatékonyabb a tiszta bőrön.
  • Kenje be naponta 3x. Lehetőség szerint csavarja be kötéssel.

Váljon a lucfenyő kenőcs elégedett használójává. Magas minőségű, természetes termék. A lucfenyő kenőcs rendszeres használatával az Ön körmei szebbek lesznek.

 

 

lucfenyo kenocs

Egyszerű megrendelés

Garancia a megelégedésre

 
Vajon tudta-e, hogy a lucfenyő kenőcs teljes mértékben természetes és kézzel előállított termék? A fő összetevője – a lucfenyő gyanta!
 

 

Lucfenyő kenőcs

 

RENDELJE-MEG-MOST

 

Biztos vásárlás

paypal

 

Elégedettségi Garancia

garancia

 Legújabb cikkek

Legolvasottabb cikkek

Címkefelhő

Facebook

facebook

  • Általános gazdálkodási feltételek

  • A kézbesítés módozatai és költségei