Hirdetés

Elégedettségi
Garancia

Új csomagolás

Hirdetés

Lucfenyő kenőcs

 

RENDELJE-MEG-MOST

 

Keresés

Derékfájás

KreuzschmerzenA derékfájás a 30 és 50 év közötti emberek csaknem 25%-ánál jelentkezik, az évek múlásával pedig ez az arány csak növekszik. A derékfájás - amely néhány hétig is tarthat, de akár több hónapig is - leggyakrabban a mozgási szervrendszer fájdalma. A derékfájást szinte minden felnőtt ember megtapasztalja legalább egyszer az életében, és minden második ember évente egyszer megérzi. A derékfájás némely embernél már a korai ifjúkorban jelentkezik, a többségnél pedig csak később a középkorú és az érettebb években.

A FÁJDALOM ENYHÍTÉSE?

A derékfájás nem betegség, hanem csak egy tünet, amely az orvosoknak jelzi más problémák jelenlétét. A derékfájás különböző tényezők következményeként jelentkezhet, a sérüléstől az öregedésig.

A derékfájás leggyakoribb okai a ficam, az idegszálakra gyakorolt nyomás, a gerinc csont és ízületi részeinek megsérülése.

A derékfájás mögött állhat még sérülés, amely nehéz súly emelése következtében vagy hirtelen, szabálytalan mozgáskor jön létre. Gyakori kiváltó okai lehetnek a derékfájásnak a gyulladások is.

Sok különféle oka van a derékfájásnak, de a fő oka legtöbbször egyszerűen a rossz testtartás. Nagyon sok embernek van rossz testtartása, ha pedig hosszabb ideig állnak, egyre gyöngébbé vállnak. Mivel az emberek többsége nincs is tudatában ennek, nem könnyű feladat változtatni a jelenlegi helyzeten.

Általában a mozgási szervrendszerünkben jelentkező problémákat nem vesszük észre és nem szentelünk elegendő figyelmet rájuk, egyszerűen figyelmen kívül hagyjuk őket. Csak akkor tudatosul bennünk amikor a fájdalom erőssé válik és huzamosabb ideig tart. Kívánatos kikérni az orvos tanácsát már első alkalomkor, amikor a fájdalom megjelenik. Szükséges meghatározni a fájdalom forrását és definiálni a természetét, valamint a kiváltó okát. 

A derékfájás enyhítése

lucfenyo kenocsA fájdalmat megkísérelhetjük enyhíteni a fájó rész melegítésével vagy hűtésével (borogatás, zuhany), amivel csak rövidtávú hatást érhetünk el. Jobb eredmények elérése céljából, mély változások céljából a lucfenyő kenőcsöt kell alkalmazni, amely a lucfenyő gyantáról kapta a nevét. A lucfenyő gyanta az összetevőivel enyhíti a fájdalmakat, javítja a mozgékonyságot, de ugyanakkor csökkenti a gyulladást. A lucfenyő kenőcsöt jól be kell dörzsölni, be kell masszírozni azon a helyen, ahol a fájdalmat érzi.

A lucfenyő kenőcs rendszeres – napi kétszeri-háromszori – vékony rétegben való felvitelével a fájdalmas részre a derékfájás gyorsabban megszűnik, és a gerinc mozgékonysága is javul. Ajánljuk, hogy a testrészeket a kenőcs felvitele előtt meleg vízzel mossa meg, mert a kenőcs hatékonyabb a tiszta bőrön. A lucfenyő kenőcs jobb hatékonyságáért a bekent helyet tekerje be kötéssel vagy polivinil fóliával.

 
Egyszerű megrendelés – töltse ki a formanyomtatványt a weboldalon!
 

 

 

Lucfenyő kenőcs

 

RENDELJE-MEG-MOST

 

Biztos vásárlás

paypal

 

Elégedettségi Garancia

garancia

 Legújabb cikkek

Legolvasottabb cikkek

Címkefelhő

Facebook

facebook

  • Általános gazdálkodási feltételek

  • A kézbesítés módozatai és költségei