Hirdetés

Elégedettségi
Garancia

Új csomagolás

Hirdetés

Lucfenyő kenőcs

 

RENDELJE-MEG-MOST

 

Keresés

Reuma

reumaA reumatizmus kifejezés a »rheumatismus«latin szóból ered, ami püffedést, duzzadást, gyulladást jelent. A reumatizmust az emberek gyakran sajátos módon magyarázzák. Gyakran ezek csak tévképzetek, amik szerint állítólag a reumatikus problémák, betegségek ellen nincs hatékony kezelés vagy gyógyszer, hanem csak a nehézségek enyhítése lehetséges, ami viszont egy téves hiedelem.

Gyakori téveszme, hogy a reuma az idősek problémája. Habár igaz az, hogy a reumatikus megbetegedések többségét a 40 év körüli embereknél állapítják meg, azonban a gyermekek és a fiatalabbak felnőttek is szenvednek ebben a betegségben.

A reumatikus betegségek 20 százaléka gyulladásos, de leggyakoribb formája a reumatiod artritisz. A reumatoid artritisz egy krónikus betegség, autoimmun természetű, amely elsősorban a csuklókat támadja. A betegség kezdetén fájdalmas és duzzadt a csukló, a talpak, valamint a könyök. A gyulladás kiterjedhet a térdre, csípőre és a bokákra, ritkább esetekben pedig a gerinc nyaki részére is.

A betegség kialakulásának okai még nem teljesen ismertek. A betegség veszélyezteti a csuklókat, az izomzatot, a csontokat és a mozgási szervrendszer többi részét. A betegek pszichikai és fizikai betegségekben, súlyos fáradtságban, korlátozott mozgóképességben és rokkantságban szenvednek (izomzati-csuklós sérülések).

...MI SEGÍTHET?

Ez egy nehéz kérdés. A reuma egyszerűsített és általánosított elnevezése alatt több mint száz fajta reumatikus betegség rejtőzik, amelyek különböznek a tüneteikben és a javasolt gyógykezelés tekintetében, de majdnem mindegyiket jellemzi a fájdalom jelenléte.

... LUCFENYŐ KENŐCS!

lucfenyo-kenocs-naturOlyan személyeknek ajánljuk, akiknek már hosszabb ideje problémáik vannak csuklóikkal és izmaikkal, valamint azoknak, akiknél a probléma fizikai aktivitás esetén jelentkezik. A vásárlók tapasztalatai szerint kitűnően hat a csuklóra, a bokára, a csípőre, a talpra, a könyökre és a gerinc nyaki részére is. A lucfenyő kenőcs rendszeres használatával javulni fog a csuklók mozgékonysága. A kenőcsöt szükséges jól bedörzsölni, bemasszírozni azokon a helyeken, ahol a fájdalom jelentkezik. A lucfenyő kenőcsöt naponta kétszer – háromszor kell felvinni a problémás területre, a jobb hatékonyság végett a bekent helyet be is lehet kötni.

garancia-maxi

Amennyiben nincs megelégedve a vásárlásával, a vásárlás dátumától számított 14 napon belül visszaadjuk a vételárat.

Vajon tudta-e, hogy a lucfenyő kenőcs teljes mértékben természetes és kézzel készült termék? A fő összetevője – a lucfenyő gyanta!

 
 

 

Lucfenyő kenőcs

 

RENDELJE-MEG-MOST

 

Biztos vásárlás

paypal

 

Elégedettségi Garancia

garancia

 Legújabb cikkek

Legolvasottabb cikkek

Címkefelhő

Facebook

facebook

  • Általános gazdálkodási feltételek

  • A kézbesítés módozatai és költségei