Hirdetés

Elégedettségi
Garancia

Új csomagolás

Hirdetés

Lucfenyő kenőcs

 

RENDELJE-MEG-MOST

 

Keresés

A csuklófájdalmak leggyakrabban a következők miatt jelentkeznek:

schmerz

  • Sérülések
  • Súlyos testi erőfeszítés
  • Kényszerű, szabálytalan testtartás
  • A testi aktivitás hiánya

A csuklókban jelentkező fájdalmakat sok esetben nem veszik túl komolyan, és éppen ezért az emberek többsége ágyba kényszerül.

Magunk is tehetünk ellene

Ha a túlterheltség következtében fájdalmat érez a csuklóiban, akkor legjobb ha pihenteti azokat és kerüli a különféle erőfeszítéseket. Valamennyi csuklóval kapcsolatos problémával küszködő beteg esetében fontos, hogy csökkentsék elhízásukat és így csökkentsék a a csuklók megterhelését. Lényeges a táplálkozás is, amelynek jóval több friss gyümölcsöt és zöldségfélét kell tartalmaznia, mert ezen élelmiszerek sok olyan anyagot tartalmaznak, amelyek fontosak az egészséges csuklók számára (vitaminok, ásványi anyagok, antioxidánsok). Igen fontos a fizikai aktivitás kiegyensúlyozott, ritmikus mozdulatokkal, pl. sétálás, úszás és egyéb gyakorlatok végzése, mert ezek az aktivitások segítenek megőrizni a csuklók mozgékonyságát.

Téves a hiedelem, hogy a fájó csuklót hosszú távon is pihentetni kell, mivel ez csak tovább ronthatja a sérült csuklók állapotát. Tekintet nélkül a fájdalmakra, az izmokat meg kell erősíteni.

MELYIK KENŐCSÖT AJÁNLJUK A CSUKLÓK FÁJDALMAI ESETÉN?

lucfenyo-kenocs-naturA jobb, valós eredmények elérésének érdekében a lucfenyő kenőcsöt kell alkalmazni, amely az elnevezését a lucfenyő gyantáról kapta. A lucfenyő gyanta az összetevőinek köszönhetően enyhíti a fájdalmat, fokozza a mozgékonyságot, de ugyanakkor csökkenti a gyulladást. A lucfenyő kenőcsöt jól be kell dörzsölni, be kell masszírozni a fájdalom helyére.

A lucfenyő kenőcsnek a fájó részre való rendszeres – naponta kétszeri-háromszori – felvitelével a fájdalom gyorsabban meg fog szűnni, de a mozgékonyság is javulni fog. Ajánljuk, hogy a kenőcs felvitele előtt meleg vízzel mossa meg a fájdalmas testrészt, mert a kenőcs hatékonyabb a tiszta bőrön. A lucfenyő kenőcs jobb hatékonyságáért a bekent részt tekerje be kötéssel vagy polivinil fóliával.

 
 

 

Lucfenyő kenőcs

 

RENDELJE-MEG-MOST

 

Biztos vásárlás

paypal

 

Elégedettségi Garancia

garancia

 Legújabb cikkek

Legolvasottabb cikkek

Címkefelhő

Facebook

facebook

  • Általános gazdálkodási feltételek

  • A kézbesítés módozatai és költségei