Hirdetés

Elégedettségi
Garancia

Csúnya és veszélyes

nagelpilze-2

Új csomagolás

Hirdetés

Közeledik a nyár!

nagelpilze-1

Körömgomba (kezeken/lábakon) és bőrgomba

glivice na nohtihA gombák olyan mikroorganizmusok, amelyek sötét, meleg és nedves környezetben tenyésznek. Általában megtalálhatóak a földben, az állatokon és az embereken. A melegség és az izzadtság a kesztyűkben és a zárt cipőkben ideális körülményeket teremtenek a fejlődésükhöz. A körmök és a talpak fertőzésében a dermatofita csoporthoz tartozó gombák játszanak szerepet, bizonyos esetekben pedig a problémát az élesztő gombák és a penész okozza. A körmöket különböző módon támadják, de a köröm leeséséhez is vezethetnek. Fertőzés esetén a köröm sárgásra változtatja a színét – ez jól látható a körmök peremein – egyes részeken megvastagodásra kerül sor, de tipikus jele a fertőzésnek a körmök töredezése és morzsolódása is.

 

 
HOGYAN SZABADULJUNK MEG A PROBLÉMÁTÓL?
 

 

evnel-idosebb-35A körmök gombás fertőzése érintheti mind a kezek, mind a lábak körmeit. A tartós és gyakran jelentkező fertőzéseket megfelelő módon kell gyógyítani. A fejlődésük oka lehet genetikai prediszpozició is, vagy a körmök, illetve a talpbőr gyakori sérülése a sport tekintetében aktív embereknél, bizonyos foglalkozásoknál, ahol a lábbeli „nem lélegzik“, nedves, tehát megfelelő a gombák fejlődéséhez.

A körmökön történő valamennyi féle változás közel 50 százalékát a gombás fertőzések teszik ki, és a körmökön történő változások leggyakoribb okait jelentik. A körmök gombás fertőzésében szenved a felnőtt emberek 6-tól 8 százaléka. A 35-től 60-ig terjedő korosztályhoz tartozó emberek esetében ez a százalék 15-20-ra emelkedik.

A körömgomba (onichomikózis) krónikus fertőzést jelent, amelyet nem lehet önmagában gyógyítani és gyakran kiújúl. Pontosan ezért a olyan fontos a megoldás megtalálása.

 

A köröm gombás megfertőződése lassú folyamat, több évig is tarthat. Majdnem mindíg észrevétlenül kezdődik és ha nem gyógyítják, fokozatosan fejlődik és krónikussá változik. Először a köröm nyitott részén jelentkeznek, amely homályos színűre változik, eltér a körömaljától, megvastagodik, törékennyé válik és töredezik. Ha a fertőzést még ez után sem gyógyítják, megtámadja a köröm felső részeit is, egészen a körömlemezig terjed.

Hogyan szabaduljunk meg a körmök gombás problémáitól?

  • Vigyázzon, hogy közterületeken ne járjon mezítláb. A gombák gyakran elszaporodnak a fürdőhelyeken, szaunákban, konditermekben, zuhany kabinokban.
  • Alkalmas lábbelit viseljen és soha ne húzzon fel nedves lábbelit. Odahaza viseljen olyan lábbelit, amely „lélegzik“, de papucsot is viselhet.

FIGYELEM!

Számos Franciaországban elvégzett tudományos tanulmány megerősítette, hogy a lucfenyő gyantának számos gyógyító tuljadonsága van, elsősorban gyulladásgátló és antibakteriális hatású.

AJÁNLJUK, HOGY:

  • A testrészeket a kenőcs felvitele előtt meleg vízzel mossa meg.
  • Jól szárítsa meg, mert a kenőcs hatékonyabb a tiszta bőrön.
  • Kenje be 3x naponta. Lehetőség szerint tekerje be kötéssel.

Az Egészséges Életért Ügynökség ajánlja, hogy a gombák megjelenésekor a körmökön rendszeresen használja a lucfenyő kenőcsöt. A lucfenyő kenőcs rendszeres használatával az Ön körmei szebbek lesznek.

 

 

lucfenyo kenocs

Egyszerű megrendelés

Garancia a megelégedésre

 
Vajon tudta-e, hogy a lucfenyő kenőcs teljes mértékben természetes és kézzel előállított termék? A fő összetevője a lucfenyő gyanta!
 

 

Közeledik a nyár!

nagelpilze-1

Biztos vásárlás

paypal

 

Elégedettségi Garancia

garancia

 Legújabb cikkek

Legolvasottabb cikkek

Címkefelhő

Facebook

facebook

  • Általános gazdálkodási feltételek

  • A kézbesítés módozatai és költségei